Upisi 2018./2019.

Poštovani roditelji,
zahtjev za upis djece rane i predškolske dobi u programe predškolskog odgoja i obrazovanja za pedagošku godinu 2018./2019. na području Grada Zagreba možete predati od 02.svibnja do 11.svibnja 2018.godine u tajništvo ili računovodstvo Vrtića u redovito radno vrijeme 07-16 sati .
Prilikom predaje zahtjeva  dobit ćete termin za inicijalni razgovor na koji dolazite s djetetom te s popunjenim Inicijalnim obrascem koji se nalazi u prilogu. Nakon obavljenih svih razgovora komisija donosi odluku te će rezultati upisa biti objavljeni na ulaznim vratima vrtića 30.svibnja 2018.godine.

Nezadovoljan roditelj ili skrbnik rezultatom upisa može podnijeti žalbu upravnom vrijeću. Odgovor na žalbu slijedi u roku 15 dana od dana isteka roka za žalbu.


O zahtjevima za upis djece odlučuje komisija za upis djece, kako u redovnom upisnom roku, tako i tijekom pedagoške godine 1. i 15 u mjesecu. Djeca koja nisu primljena u redovnom upisnom roku ili djeca čiji su zahtjevi za upis predani nakon upisnog roka bit će primljena ukoliko se oslobodi odgovarajući broj mjesta u odgojno-obrazovnim skupinama tijekom pedagoške godine.


ZAHTJEV ZA UPIS

ZAHTJEV ZA UPIS -objekt VRBANI III, Kuzminečka 12


ZAHTJEV ZA UPIS U PROGRAM PREDŠKOLE

OBAVJEST O UPISU 2018./2019.

OBRAZAC ZA INICIJALNI RAZGOVOR


Ispiši stranicu