REZULTATI UPISA 2020/2021

DJEČJI VRTIĆ BAJKA
ZORKOVAČKA 8
15. lipnja 2020.

 
 
OBJAVA REZULTATA UPISA
 
 
Poštovani roditelji,

na linku u nastavku možete otvoriti i pregledati rezultate upisa u Dječji vrtić Bajka za pedagošku godinu 2020./2021. ->  rezultati upisa (tablica) 

Potpisivanje ugovora će se odvijati prema rasporedu u tablici, od 1. do 10. srpnja 2020. u periodu od 8 do 12 sati u centralnom objektu na adresi Zorkovačka 8. 


DATUM 1.7. 2.7. 3.7. 6.7. 7.7. 8.7. 9.7. 10.7.
PREZIME (ABECEDNO) A i B C, Č, D, DŽ, Đ, E, F G, H, I, J K i L LJ, M, N O i P R, S, Š T, U, V, Z, Ž
 
Roditelji čija su djeca trenutno upisana u druge privatne ili gradske vrtiće prilikom potpisivanja ugovora moraju priložiti ispisnicu, a potpisivanje ugovora će se odvijati u drugoj polovici kolovoza. 

Na potpisivanje ugovora moraju doći oba roditelja/skrbnika.

Kod sklapanja ugovora roditelj/skrbnik obvezan je dječjem vrtiću dostaviti:

- Potvrdu nadležnog liječnika o obavljenom sistematskom zdravstvenom pregledu djeteta prije upisa u dječji vrtić,
- presliku zdravstvene iskaznice djeteta,
- presliku iskaznice imunizacije djeteta (podaci o procijepljenosti), a original na uvid,
- za djecu s posebnim odgojno-obrazovnim potrebama (teškoće u razvoju, zdravstvene teškoće i neurološka oštećenja, kronične bolesti, eliminacijska prehrana, rizično ponašanje, itd.) relevantnu dokumentaciju radi utvrđivanja potreba i statusa djeteta (nalaz i mišljenje Jedinstvenog tijela vještačenja, nalaz i mišljenje specijaliziranih ustanova, Rješenje Centra za socijalnu skrb, mišljenje stručnog tima dječjeg vrtića odnosno individualizirani odgojno-obrazovni program ukoliko je dijete prethodno pohađalo dječji vrtić, medicinsku dokumentaciju i dr.)
 
Raspored odgojnih skupina po objektima i termini roditeljskih sastanaka za novooformljene skupine bit će objavljeni krajem kolovoza na web stranici i oglasnoj ploči vrtića.
 
 
Dječji vrtić Bajka


 
 

 


Ispiši stranicu