Raspored novoupisane djece po objektima i skupinama

Dječji vrtić "Bajka"
Zorkovačka 8
24. kolovoza 2020.
OBAVIJEST RODITELJIMA NOVOUPISANE DJECE


Poštovani roditelji,

objavljen je raspored novoupisane djece prema objektima i skupinama za pedagošku godinu  2020./2021 i nalazi se na sljedećoj poveznici.

U slučaju da nemate šifru djeteta ili se ona ne nalazi na popisu, možete nas kontaktirati telefonski (na broj 01 3692 062) ili putem e-maila (na adresu psiholog@vrtic-bajka.hr). 

Molimo roditelje da se pridržavaju propisanih epidemioloških mjera, te uslijed trenutne situacije poštuju navedene termine prilagodbe djece.

 
Također, napominjemo da dječji vrtić zadržava pravo raspoređivanja djece po objektima i odgojno – obrazovnim skupinama prema slobodnim mjestima za pedagošku godinu. Ukoliko imate potrebu za promjenom objekta, zahtjeve možete predati tijekom cijele pedagoške godine, a razmatrat će se u travnju 2021. godine za pedagošku godinu 2021./2022.

U skladu s posljednjim preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo o spriječavanju i suzbijanju epidemije virusa COVID-19, počevši od 1. rujna 2020. godine do daljnjeg, u dječjem vrtiću "Bajka" neće se održavati roditeljski sastanci s odgojiteljima.

Za sve općenite i važne informacije o preporukama i radu dječjeg vrtića, molimo da pratite objave na web stranici.
O specifičnim informacijama za pojedinu skupinu bit ćete pravovremeno obaviješteni putem oglasnih kutića matične skupine (u prostoru vrtića).  
 


S poštovanjem,
Dječji vrtić "Bajka"
 
 Ispiši stranicu