Prijelaz u drugi vrtić

 Dječji vrtić „Bajka“ 

 
OBAVIJEST
RODITELJIMA/SKRBNICIMA O MOGUĆNOSTI PRIJELAZA DJETETA/CE U DRUGI GRADSKI DJEČJI VRTIĆ
ZA PEDAGOŠKU GODINU 2019./2020.
 
 

 
            Roditelj/skrbnik djeteta koji ima upisano dijete/cu u Dječjem vrtiću Bajka, a ne odgovara mu po mjestu stanovanja, ima mogućnost premještaja djeteta/ce u vrtić blizu mjestu stanovanja.
 
            Zainteresirani roditelji/skrbnici pisanu zamolbu o potrebi premještaja djeteta/ce u drugi vrtić trebaju predati u periodu od 13. do 27. ožujka 2019. godine u vrtiću koje dijete pohađa. Prednost za premještaj ostvaruju roditelji/skrbnici čije se mjesto stanovanja nalazi izvan gradske četvrti u kojoj djeluje vrtić koji pohađa dijete/ca.
 
            Komisija za upis djece rješavati će zamolbe roditelja/skrbnika u skladu s Pravilnikom o upisu djece i ostvarivanju prava i obveza korisnika usluga u Dječjem vrtiću Bajka i kriterijima za prednost pri upisu djeteta/ce: roditelja invalida Domovinskog rata, oba zaposlena roditelja, koje živi samo s jednim zaposlenim roditeljem, samohranog zaposlenog roditelja, u udomiteljskoj obitelji, bez roditelja ili bez odgovarajuće roditeljske skrbi, iz obitelji s troje ili više malodobne djece, u godini prije polaska u osnovnu školu, roditelja koji primaju doplatak za djecu, koja imaju teškoće u razvoju ako postoje uvjeti za njihovu integraciju u redovite programe, te koja žive u težim socijalnim i zdravstvenim prilikama.
 
Dana 8.travnja 2019.godine dječji vrtić izvjestit će roditelje/skrbnike o rezultatima Programa prijelaza djece u gradskim dječjim vrtićima. 
 
RAVNATELJ/ICA
 
Vesna Hrvoj


ZAMOLBA ZA PRIJELAZ

 

Ispiši stranicu